U bent nu hier: Home » Flevoland » Emmeloord » Smit PA

Smit PA

Lijsterbesstraat 55
8305 CN Emmeloord (Flevoland)
Tel: 0527- 852917
Fax: -
KvK: 05086236
Afbeelding › Smit PA Wil je een onvergetelijk feest? Wij helpen je graag!

Wij maken van jouw feest een groot succes. Met ruim tien jaar ervaring, een divers team van allround diskjockeys en professionele apparatuur staan wij graag voor je klaar om jouw feest compleet te maken.

Een DJ huren of boeken?
Je kunt via ons verschillende dj’s huren en boeken. Zo hebben we DJ Marcel, de duizendpoot als het aankomt op bruiloften of horecafeesten. En DJ SoundLight die overal een geslaagd feestje van kan maken. Ben je op zoek naar een specifieke stijl dan hebben we ongetwijfeld een passende dj beschikbaar.

Bekijk ook onze luxe feesten en drive in shows!
Daarnaast kunnen wij diverse luxe feesten en drive in shows verzorgen. We bieden verschillende thema’s zoals ‘Go back to the 80′s’ of een ‘Mega Schuimparty’. We verzorgen het complete feest inclusief geluid, licht en natuurlijk een gezellige dj die gegarandeerd voor een volle dansvloer zorgt.

Nog niet helemaal overtuigd? Wij garanderen het volgende:
- Professioneel advies
- Duidelijke communicatie
- Persoonlijke aandacht
- Geen onverwachte kosten
- Gegarandeerd een volle dansvloer
- Altijd een back-up

Jouw Weddingshow: Luxe, show, entertainment en een volle dansvloer
De meest luxe weddingshow die er op dit moment te boeken is. Ledzuilen die elke gewenste kleur kunnen weergeven en ook de dj-booth is uitgerust met led verlichting. Op elke zuil staat een movinghead (bewegend licht effect).

Deze show is speciaal ontworpen om de juiste sfeer te creëren. Onze allround diskjockeys zullen je gasten een onvergetelijke indruk meegeven.

Wij verzorgen onder andere; weddingshows, Drive in Shows, licht en geluid, podiums, DJ’s voor trouwfeesten, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, tuinfeesten et cetera. Zowel voor particulieren als bedrijven.
Diensten: Drive-in Shows, Weddingshows, Back to the 80's, I love the 90's, Stappers van toen, Pure House, Deep Latin, Sweet Sixteen, Tuinfeesten, Discotheken
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy