U bent nu hier: Home » Limburg » Stein » Dj Tom

Dj Tom

Schineksstraat 11
6171 AM Stein (Limburg)
Tel: 06-18881363
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Dj Tom DJ-Tom maakt van iedere party een feest!

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Tom Geuskens.

DJ Tom draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel.

Gedurende 5 uurtjes draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 80 personen. Verder wordt de dansvloer uitgelicht met 4 spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak en staat er een TV-scherm naast de DJ waar zo nu en dan een leuke videoclip verschijnt.

Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid? Dan is hij ruim 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ case en drie maal 1 vierkantemeter voor de speakers en het lichtstatief. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij Tom.
Diensten: Allround dj op feesten en partijen, Drive-in show, Bruiloften, Feesten en partijen, Licht en geluidstechnicus, Allround feesten, Soulavonden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 75 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy