U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Berghem » Female Dj Daffy

Female Dj Daffy

Laanderhof 15
5351 CM Berghem (Noord-Brabant)
Tel: 0412-212222
Fax: -
KvK: 63389886
Afbeelding › Female Dj Daffy Allround Dj voor feesten & partijen
Een zeer veelzijdige Dj die geschikt is voor o.a. themafeesten, bruiloft, huwelijk, jubileum feest, bedrijfsfeesten, tuinfeest of zomaar een feestje. Met haar uitgebreide repertoire staat zij garant voor een avond vol dans en muziek. Van de jaren 60 met the Beatles, Elvis Presley of Buddy Holly tot aan Nederlandstalig met André Hazes, Doe maar en Django Wagner en alles wat daar tussen zit. Heerlijke muziek voor de quickstep of lekker uit je dak gaan op een vette Dance plaat. Het kan allemaal.
Vinyl Dj met singles en digitaal
Op verzoek neemt Dj Daffy muziek mee van de jaren 60 t/m het jaar 1990 op vinyl singles. Dit geeft een nostalgische sfeer op uw feest, vooral omdat de Dj Booth van deze female Dj eruit ziet als een jukebox. Leuk voor erbij het spel “raad je plaatje”waarbij de Dj de singles achterstevoren draait en het publiek mag raden om welke artiest en welk nummer het gaat. Hiermee kunnen ze een leuke prijs winnen. Vraag gerust een nummer van vroeger aan. Heeft Dj Daffy hem niet op single dan heeft ze hem nog altijd digitaal.
Themafeesten Dj
Dj Daffy heeft ervaring met heel veel en gevarieerd muziek en daardoor ook met heel veel themafeesten. Zo heeft zij al de muziek verzorgt voor de volgende thema’s: Hippie-feest, Back to the sixtees (rock and roll), 1001-nacht, Soul & Motown, Carnaval, Hollandse avond, Dance party en een 80s & 90s party.
Vrouwelijke Dj Daffy is in te huren als:
Feest Dj
Retro Dj
Bruiloft Dj
Tuinfeest Dj
Kinderfeest Dj
Diensten: Allround female Dj, Drive in show, buikdanseres, fakir show, vuurspuwer, act met slang, Feest dj, 80's & 90's, tuinfeest/verjaardag, Bedrijfsfeesten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy