U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Hekelingen » DaJoMaParty music

DaJoMaParty music

Dorpsstraat 33
3209 AD Hekelingen (Zuid-Holland)
Tel: 06-22397518
Fax: -
KvK: 57126534
Afbeelding › DaJoMaParty music ALLROUND DJ.

Voor kleine en grote feesten, huiskamer DJ, kleine of grote zalen, sportclub, of zakelijke feesten, zelfs op rondvaart schepen. Ik heb de beschikking over installaties voor kleine en grote setups. De grote installatie gaat tot +- 200 mensen.. Groter is ook mogelijk , ik heb diverse opties om extra apparatuur in te huren, zowel licht als geluid.

Diverse soorten feesten zijn mogelijk, zoals: verjaardagen, trouwerijen, jubilea, sportevenementen, sportclub, zakelijke feesten, dinerparty's, enz enz. Ik ben een Allround DJ en draai dan ook vele soorten muziek, zoals: 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, Top40, Nederlandstalig, Apres Ski, Carnaval, Foute-avond, enz. Tevens zijn er mogelijkheden voor Karaoke, Playbackshows, licht en geluids-ondersteuning voor zangers / zangeressen, acts zoals bijvoorbeeld musicals voor scholen, campings of andere speciale gelegenheden.

Het licht en geluid is in eigen beheer, apparatuur van bekende merken zoals QSC, Martin, Shure, Senn Heiser, Pioneer, A&H, EV en Crown.

Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om zangers / zangeressen voor u te regelen. De nodige contacten op dat gebied zijn beschikbaar.

Ik vind het belangrijk om goed af te stemmen wat uw behoeften en wensen zijn, daarom staan er geen prijzen op deze website. Een kleine opzet zoals een huiskamer kost nu eenmaal minder dan een groot bedrijfsfeest met 200 gasten.
Diensten: Dj werk, Allround dj, 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, Foute avond, apres ski, carnaval, Top 40, Dj voor trouwerij, Dj voor feesten, Ondersteuning zangers en zangeressen, Ook zangeressen te boeken via de dj
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 40 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy