U bent nu hier: Home » Overijssel » Haaksbergen » Partypower.nl

Partypower.nl

Beatrixstraat 23
7482 CS Haaksbergen (Overijssel)
Tel: 06 - 48 08 14 06
Fax: -
KvK: 86089420
Afbeelding › Partypower.nl je wil echt eens een keer uitpakken en een onvergetelijk feest organiseren. Maar waar moet je beginnen? En hoe zorg je ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt? En ook belangrijk; hoe zorg je ervoor dat jij ook kan genieten van het feest in plaats van continu bezig te zijn met de organisatie?

Bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, reünie,(bedrijfs)evenement of Festival? Het maakt niet uit wat jij te vieren of te organiseren hebt. Party Power ontzorgt jou door het verzorgen van de juiste party- en horecabenodigdheden in de breedste zin van het woord, zodat jij optimaal kunt genieten van een compleet verzorgd feest of evenement.
Wij hebben namelijk alle ingrediënten in huis voor een feest of evenement, waar nog lang over nagepraat zal worden. Hierbij moet je denken aan : licht & geluid, catering, entertainment, statafels, partytent, aankleding, muziek of misschien wil je wel een themafeest organiseren. Noem het maar op!
Party Power weet precies welke benodigdheden niet mogen ontbreken om jouw feest of evenement tot in de puntjes te verzorgen.
Diensten: Evenemententechniek, Lichttechniek, Geluidtechniek, Bedrijfsfeesten, Festivals, Bruiloften, Prive-feesten, Drive-in-Show, Bedrijfsevents, Theater
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 65 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy