U bent nu hier: Home » Utrecht » Doorn

Dj Doorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Doorn. Voor een overzicht van deejays in de provincie Utrecht, ga naar dj Utrecht. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1

DS music licht & geluid

Ouderijksstraatweg 6, 3941 BR Doorn (Utrecht)
Tel: 0651523553, Fax: nvt, KvK: 30263205 0000
Website onbekend
Drive-In Shows

De ene gelegenheid is de andere niet, dat zult u met ons eens zijn. Om die reden doet DS Music voornamelijk aan maatwerk om samen met u tot een passende show voor uw gelegenheid te komen. Vult u voor een perfecte show op maat ons stap-voor-stap offerteformulier in, dit kost hoogstens 5 minuten van uw kostbare tijd.

Toch liever een standaard show?
Het kan echter zo zijn dat u niet precies weet wat u nodig heeft of toch liever de makkelijkste weg wilt kiezen. In dat geval biedt DS Music u onderstaande standaardshow aan.
⇒ Specificaties standaard show
Onze standaardshow is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van bruiloft tot schoolfeest. Afhankelijk van de ruimte kan deze show 50 tot ongeveer 200 personen aan. Compleet met voldoende geluidsvermogen, sfeervolle lichset met 8 LED-spots en eventueel een rookmachine. Uiteraard zullen twee all-round DJ's alle favoriete songs van u en uw gasten ten gehore brengen zodat het een waar feest wordt om nooit te vergeten.

Deejays

DS Music biedt u de mogelijkheid deejays te boeken voor elke gelegenheid! Een allround deejay op het jaarlijkse feest in het dorp of een house-deejay in de club? Wederom geldt: alles kan!

Onze deejays kennen alle ins en outs van het vak en zullen uw gelegenheid op muzikaal gebied perfect ondersteunen.


Deze show is te boeken vanaf €399,- inclusief BTW. Denkt u eraan dat reis- en organisatiekosten nog niet bij deze prijs zijn inbegrepen. Verder is de prijs gebaseerd op een periode van 4 uur. Voor elk half uur langer wordt €50,- inclusief BTW in rekening gebracht. Reiskosten bedragen €0,40 per kilometer. Op aanvraag is het mogelijk een kennismakingsgesprek te plannen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › DS music licht & geluid

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy