U bent nu hier: Home » Utrecht » Houten

Dj Houten

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Houten. Voor een overzicht van deejays in de provincie Utrecht, ga naar dj Utrecht. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1

Quite-White DJ Show

Linzenoord 80, 3991 XR Houten (Utrecht)
Tel: 06-51349103, Fax: -, KvK: 30222828
De DJ en de muziek op jullie feest, waarschijnlijk de meest sfeerbepalende
items van de avond!

Onze Quite-White (nogal wit) MusicShow is speciaal ontworpen voor feesten met stijl, en er is er veel aandacht besteed aan het uiterlijk hiervan.

Geen lelijke lompe zwarte kisten, maar een frisse, hoogglans witte uitstraling met de nieuwste led-technieken!
Een witte DJ booth, witte speakers, wit sterrendoek, en dit alles natuurlijk mooi uitgelicht door Led lampen, en zelfs bewegend licht.

En uiteraard zorgen wij voor de leukste (feest)muziek, die onze in het wit geklede DJ ten gehore brengt met onze superstrakke hagelwitte geluidsset!
En als klap op de vuurpijl nemen de sfeermakers van Quite White! een zeer compacte verlichte led dansvloer mee. Ondanks de bescheiden afmeting van 2x2 meter wil echt iedereen erop dansen!

Vergelijk dat maar eens met al die andere saaie discoshows die je op internet kunt vinden! Op jullie feest moet toch alles kloppen en sjiek eruit zien?

Quite-White, meer dan alleen een drive in show !!!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Quite-White DJ Show

Dutch Music Group

Ploegveld 213, 3993 GK Houten (Utrecht)
Tel: 0624326284, Fax: -, KvK: -
Hoofd Programmering van het Dj Boekingskantoor Dutch Music Group.


Dutch Music Group is een organisatie die werkt met Talentvolle die Dj's die voornamelijk zijn getekend bij grote platenlabels. Wij vinden interactie tussen entertainer en publiek van groot belang. Door onze strenge eisen aan onze Dj's kunnen wij de kwaliteit garanderen voor een zachte prijs.

Bent u op zoek naar een Dj voor uw bar/club/discotheek of evenement? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende invulling.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dutch Music Group

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy