U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Hekelingen

Dj Hekelingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Hekelingen. Voor een overzicht van deejays in de provincie Zuid-Holland, ga naar dj Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1

DaJoMaParty music

Dorpsstraat 33, 3209 AD Hekelingen (Zuid-Holland)
Tel: 06-22397518, Fax: -, KvK: 57126534
ALLROUND DJ.


Voor kleine en grote feesten, huiskamer DJ, kleine of grote zalen, sportclub, of zakelijke feesten, zelfs op rondvaart schepen. Ik heb de beschikking over installaties voor kleine en grote setups. De grote installatie gaat tot +- 200 mensen.. Groter is ook mogelijk , ik heb diverse opties om extra apparatuur in te huren, zowel licht als geluid.

Diverse soorten feesten zijn mogelijk, zoals: verjaardagen, trouwerijen, jubilea, sportevenementen, sportclub, zakelijke feesten, dinerparty's, enz enz. Ik ben een Allround DJ en draai dan ook vele soorten muziek, zoals: 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, Top40, Nederlandstalig, Apres Ski, Carnaval, Foute-avond, enz. Tevens zijn er mogelijkheden voor Karaoke, Playbackshows, licht en geluids-ondersteuning voor zangers / zangeressen, acts zoals bijvoorbeeld musicals voor scholen, campings of andere speciale gelegenheden.

Het licht en geluid is in eigen beheer, apparatuur van bekende merken zoals QSC, Martin, Shure, Senn Heiser, Pioneer, A&H, EV en Crown.

Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om zangers / zangeressen voor u te regelen. De nodige contacten op dat gebied zijn beschikbaar.

Ik vind het belangrijk om goed af te stemmen wat uw behoeften en wensen zijn, daarom staan er geen prijzen op deze website. Een kleine opzet zoals een huiskamer kost nu eenmaal minder dan een groot bedrijfsfeest met 200 gasten.
Dj werk, Allround dj, 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, Foute avond, apres
ski, carnaval, Top 40, Dj voor trouwerij, Dj voor feesten, Ondersteuning zangers en zangeressen, Ook zangeressen te boeken via de dj
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › DaJoMaParty music

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy