U bent nu hier: Home » Limburg » Stein

Dj Stein

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Stein. Voor een overzicht van deejays in de provincie Limburg, ga naar dj Limburg. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1

Dj Tom

Schineksstraat 11, 6171 AM Stein (Limburg)
Tel: 06-18881363, Fax: -, KvK: -
DJ-Tom maakt van iedere party een feest!


Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Tom Geuskens.

DJ Tom draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel.

Gedurende 5 uurtjes draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 80 personen. Verder wordt de dansvloer uitgelicht met 4 spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak en staat er een TV-scherm naast de DJ waar zo nu en dan een leuke videoclip verschijnt.

Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid? Dan is hij ruim 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ case en drie maal 1 vierkantemeter voor de speakers en het lichtstatief. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij Tom.
Allround dj op feesten en partijen, Drive-in show, Bruiloften, Feesten en
partijen, Licht en geluidstechnicus, Allround feesten, Soulavonden
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Dj Tom

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy