U bent nu hier: Home » Zeeland

Dj Zeeland

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Zeeland. Voor een overzicht van deejays per plaats in de provincie Zeeland, ga naar deejays Zeeland. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1

Riddersma Events

Arnesteinweg 48N, 4338 PD Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118 714 049, Fax: -, KvK: 75245078
Riddersma Events & Audiovisuele techniek is in 2016 gestart en sinds
die tijd verzorgen wij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Sinds het begin hebben we ons onderscheiden door de samenwerking met de klant op te zoeken. Samen maken we een event tot een succes. Door onze klanten als partners te zien en niet als opdrachtgevers streven we samen naar het beste resultaat.
Een vaste crew van diverse technici bestaande uit full timers en freelancers zorgen ervoor dat we de passende capaciteit voor onze partners kunnen waarborgen.
Riddersma Events is een facilitair bedrijf op het gebied van audiovisuele- en entertainmentproducties. Vanuit onze vestiging in Middelburg (Zeeland) leveren wij landelijk geluid, licht en beeld, maar ook podium en event totaaloplossingen. Dit doen wij individueel of als onderdeel van uw productie. Wij zien elke opdracht als een uitdaging die we benaderen met creativiteit en compromisloze vraag naar kwaliteit.
geluid installaties verhuren, licht installaties verhuren, feest artikelen
verhuren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Riddersma Events

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy